Hammershøj Borgerforening

 

har brug for din hjælp 

 

 

Vi har brug for nye – og gerne yngre – kræfter i bestyrelsen i Hammershøj Borgerforening, som har lyst til og mod på at involvere sig i udviklingen i byen og være med til at tilbyde borgerne spændende aktiviteter og skabe gode oplevelser. 

Det har været svært at finde nye medlemmer til det frivillige arbejde i bestyrelsen, derfor kommer vi med denne opfordring.

Vi mener, at Borgerforeningens arbejde fortsat er vigtigt for byen. Borgerforeningen er byens talerør ved kommunen og derudover arbejder vi med mange forskellige ting.

Eksempelvis er det Borgerforeningen, der står for flagallé i byen både til konfirmation, soppefest og private arrangementer. Vi sørger også for der kommer julebelysning op og byens juletræ bliver tændt.

Borgerforeningen får byens kalender opdateret med de arrangementer, der sker i byen.

Derudover arrangerer Borgerforeningen hvert år Julemarked og Running Dinner, og vi vil gerne have flere arrangementer ind. F.eks. vil vi i år arrangere” Ren By” med efterfølgende grillhygge.

Disse arrangementer vil vi gerne kunne fortsætte med, derfor håber vi at der i Hammershøj er nogle interesserede nye bestyrelsesmedlemmer til Borgerforeningen.

Så mød op til vores generalforsamling mandag den 6. marts 2017 kl. 19.00 og tag gerne naboen med.

Er du interesseret i at blive en del af bestyrelsen hører vi meget gerne fra dig inden generalforsamlingen, du kan kontakte vores formand Lars Antonsen på tlf. 4074 8645.

Har du ikke lyst til at være med i bestyrelsen, men gerne vil hjælpe til, er du mere end velkommen til at melde dig som frivillig hjælper, så vil vi kontakte dig, når vi har brug for hjælp til opsætning af flag eller klargøring til arrangementerne.

 

Med venlige hilsener

 

Bestyrelsen i Hammershøj Borgerforening.